hdcvi-teknologia

HDCVI Teknologia

HDCVI-tekniikka tukee jopa 4K Ultra-teräväpiirtotarkkuutta. 4x1080P:n pikselit tarjoavat todenmukaisen kuvan vaikuttavalla kirkkaudella, joka vangitsee pienimmätkin yksityiskohdat.  Dahuan HDCVI tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima HDCVI kameroita ja tallentimia.

Dahua HDCVI 4.0-4K

4 Signaalia yhdessä koaksiaalikaapelissa

 

HDCVI-teknologia voi lähettää samanaikaisesti 4 signaalia (ääni, video, data ja jännite) yhdessä koaksiaalikaapelissa. HDCVI-kamerat mahdollistavat korkean resoluution videokuvan, tukevat äänituloa tai sisäänrakennettua mikrofonia ja kommunikoivat tallentimien kanssa ohjaussignaalien kautta. Lisäksi Power-over-Coax (PoC) -tekniikka on saatavilla myös käyttöjännitteen siirtoon samassa koaksiaalikaapelissa. HDCVI-kamerat tukevat useita muitakin analogisia HD-video standardeja, mikä yksinkertaistaa entisestään valvontajärjestelmien asennusta ja käyttöönottoa.

Pitkän Matkan Kantama

HDCVI-tekniikka takaa reaaliaikaisen pitkän matkan videonsiirron ilman signaalihäviöitä. Se tukee seuraavia etäisyyksiä vastaavilla resoluutioilla.

 

Saumaton Päivitys

Olipa kyseessä uuden järjestelmän rakentaminen tai vanhan järjestelmän päivitys, HDCVI-ratkaisun käyttöönotto vaatii vain vähän työtä ja -kustannuksia.
Käyttäjät voivat nauttia nykyaikaisen teknologisen innovaation eduista olemassa olevan analogisen infrastruktuurinsa avulla. Vaikka nykyinen järjestelmä käyttäisi muita HD-over-coax tekniikoita, HDCVI on täysin yhteensopiva ja helposti integroitavissa, koska se on täysin yhteensopiva HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP:n kanssa. HDCVI-laitteet ovat aina plug and play -laitteita, mikä tekee asentamisesta joustavaa ja mahdollistaa vaivattoman verkon konfiguroinnin. Lisäksi HDCVI-järjestelmät mahdollistavat olemassa olevien kaapeleiden uudelleenkäytön, koska ne ovat yhteensopiva sekä vanhan koaksiaalikaapelin että UTP-kaapelin kanssa.


Tuotteen valinta