Kesäkuun kampanja


Tervetuloa osallistumaan DAHUA:n ja Ame Product Oy:n yhdessä järjestämään kesäkampanjaan. Osallistumalla voit ansaita tuntuvat lisäalennukset.

KAMPANJAN TIEDOT

Ajankohta: 09.06.2022 – 30.06.2022

Ehdot: Kun tilaa mitä tahansa Dahuan varastotuotteita 09.06.2022 – 30.06.2022 välisenä aikana, saat kaikkiin tilauksiisi suoraan -10% lisäalennuksen käyttämällä kampanjakoodia “KESÄ0622”.

(HUOM! Voit luonnollisesti tilata samassa tilauksessa myös muitakin tuotteita, mutta vain Dahuan tuotteista myönnetään lisäalennus.)

Lisäalennus hyvitetään suoraan tekemäsi tilauksen laskussa.

Osallistuminen: Osallistu kampanjaan kirjoittamalla kampanjakoodi “KESÄ0622” tilauksesi yhteydessä verkkokaupan “Lisätiedot” kenttään, tai ilmoita kampanjakoodi sähköposti- tai puhelintilauksesi yhteydessä. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen, mikäli kampanjakoodia ei ole tilauksen yhteydessä ilmoitettu.

Kampanjatuotteet: Kampanja koskee vain Dahua varastotuotteitamme. Jos tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, ilmoitamme siitä sinulle ennen tilauksen käsittelemistä. Kampanja ei koske myöskään tuotteita, joista on annettu jo projektitarjous.