Talvikampanja 2022

Tervetuloa osallistumaan DAHUA:n ja Ame Product Oy:n yhdessä järjestämään talvikampanjaan. Osallistumalla voit ansaita tuntuvat lisäalennukset.

KAMPANJAN TIEDOT

Ajankohta: 16.11.2022 – 16.12.2022

Ehdot: Tilaa mitä tahansa Dahuan varastotuotteita 16.11.2022 – 16.12.2022 välisenä aikana niin saat kaikkiin tilauksiisi suoraan -10% lisäalennuksen.

(HUOM! Voit luonnollisesti tilata samassa tilauksessa myös muitakin tuotteita, mutta vain Dahuan tuotteista myönnetään lisäalennus.)

Lisäalennus hyvitetään suoraan tekemäsi tilauksen laskussa.

Osallistuminen: Osallistu kampanjaan kirjoittamalla kampanjakoodi “DAHUA1122” tilauksesi yhteydessä verkkokaupan “Lisätiedot” kenttään, tai ilmoita kampanjakoodi sähköposti- tai puhelintilauksesi yhteydessä. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen, mikäli kampanjakoodia ei ole tilauksen yhteydessä ilmoitettu.

Kampanjatuotteet: Kampanja koskee vain Dahua varastotuotteitamme. Jos tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, ilmoitamme siitä sinulle ennen tilauksen käsittelemistä. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä se koske myöskään tuotteita, joista on annettu jo projektitarjous.