Teknologiat

Teknologiat

Dahua on johtava globaali valvontalaitteiden toimittaja ja sitoutuu jatkuvasti investoimaan uusiin tekniikoihin ja älykkäisiin ratkaisuihin turvallisuusalan innovoimiseksi.

PFA

Optisella zoomilla varustettujen PTZ-kameroiden kysyntä on lisääntynyt huomattavasti. Predictive Focus Algorithm (PFA) mahdollistaa tarkan kuvan myös zoomauksen aikana sekä välittömästi zoomauksen jälkeen.

HDCVI -teknologia

HDCVI (High Definition Composite Video Interface) on Dahuan patentoima teknologia jonka avulla HD-tason kuvaa voidaan siirtää koaksiaalikaapelissa – jopa yli 500 m. Olemassaolevia koaksiaalikaapeleita voidaan käyttää HD kameroiden ja tallentiemen välillä.

ePoE

Dahua ePoE -teknologia mahdollistaa IP-kameran video-, ääni- ja ohjaussignaalien pitkän matkan siirron IP-kameroiden ja verkkokytkinten välillä yli 800 metriä 10Mbps nopeudella tai 300 metriä 100Mbps nopeudella.

ANPR

Paranna tehokkuutta ja turvallisuutta samalla vähentämällä kustannuksia Automaattinen rekisterikilven tunnistus (ANPR) on tekniikka, joka käyttää kuvien optista tunnistusta ajoneuvojen rekisterikilven lukemiseen.