Dahua

Dahua Technology

Dahua on yksi maailman johtavista ja nopeimiten kasvavista valvontalaitteiden valmistajista. Dahua investoi jatkuvasti merkittävän osan tuloksestaan uusiin teknologioihin ja älykkäiden valvontaratkaisujen kehittämiseen.

DAHUA:n korkealaatuiset tuotteet soveltuvat monenlaisiin valvontatarpeisiin ja niistä on helppo löytää sopiva ratkaisu miltei kaikentyyppisiin kohteisiin.

Tarvitsetpa sitten valvontakameran, monitorin tai tallentimen, DAHUA:n tuotteet ovat tunnettuja korkeasta suorituskyvystään. Dahua:n valikoimasta löytyy myös langattomat kameravalvonta-ratkaisut sekä sisä- että ulkokäyttöön. Dahuan tuotteet suoriutuvat erinomaisesti myös pohjolan vaativissa olosuhteissa.


Teknologiat

PFA

Optisella zoomilla varustettujen PTZ-kameroiden kysyntä on lisääntynyt huomattavasti. Predictive Focus Algorithm (PFA) mahdollistaa tarkan kuvan myös zoomauksen aikana sekä välittömästi zoomauksen jälkeen.

HDCVI

HDCVI (High Definition Composite Video Interface) on Dahuan patentoima teknologia jonka avulla HD-tason kuvaa voidaan siirtää koaksiaalikaapelissa – jopa yli 500 m. Olemassaolevia koaksiaalikaapeleita voidaan käyttää HD kameroiden ja tallentiemen välillä.

ePoE

Dahua ePoE -teknologia mahdollistaa IP-kameran video-, ääni- ja ohjaussignaalien pitkän matkan siirron IP-kameroiden ja verkkokytkinten välillä yli 800 metriä 10Mbps nopeudella tai 300 metriä 100Mbps nopeudella.

ANPR

Paranna tehokkuutta ja turvallisuutta samalla vähentämällä kustannuksia Automaattinen rekisterikilven tunnistus (ANPR) on tekniikka, joka käyttää kuvien optista tunnistusta ajoneuvojen rekisterikilven lukemiseen.